10 May 2010

Înregistrarea audio a Adunării generale a FRR din 17 aprilie 2010
Am primit înregistrarea audio a Adunării generale a Federaţiei Române de Radioamatorism din 17 aprilie 2010 si am ascultat-o cu interes, mai ales pentru că la minutul 17 al părţii a II-a a înregistrării un radioamator concitadin a avut o interpelare nesolicitată de mine, dar binevenită, care a stârnit un adevărat scandal. Dar despre asta şi, în general, despre desfăşurarea Adunării generale într-un articol viitor…
Fiind un optimist incurabil am sperat să pot citi a doua zi – hai, a treia zi sau, treacă de la mine - peste o săptămână - procesul-verbal al Adunării generale pe saitul oficial al Federaţiei – atât de incomplet şi incorect cum sunt în general aceste procese-verbale emise de asociaţia noastră naţională. Speranţă deşartă – la trecerea a peste trei săptămâni de la AG pe saitul cu pricina nu se poate descoperi nici cea mai slabă urmă a faptului că la Bucureşti s-a desfăşurat la 17 aprilie cel mai important eveniment al anului – întrunirea delegaţilor care examinează rezultatele anului care tocmai s-a încheiat şi decid drumul pe care îl va urma radioamatorismul YO în noul an în care «aleşii» noştri şi salariatul nostru YO3APG sunt (încămandataţi să ne conducă.

În articolul intitulat «Doi ani irosiţi şi eternizarea în funcţii», publicat înaintea Adunării generale mă refeream la secretomania şi lipsa de transparenţă a Consiliului de administraţie în relaţia sa cu radioamatorii din România şi dădeam ca exemplu – dintre nenumărate alte exemple posibile – faptul că ultimul proces-verbal al unei şedinţe a CA publicat pe saitul oficial este datat 3 aprilie 2009! Acelaşi exemplu a fost folosit şi de dl. Dr. Călin Negulescu YO3HKW în cadrul anunţului prin care şi-a prezentat demisia din funcţia de vicepreşedinte al FRR şi care a subliniat, ca şi mine, că de peste un an noi nu avem nici cea mai vagă idee despre ce discută şi ce decid pentru noi şi în numele nostru membrii Consiliului de administraţie.  

Scriam în articolul mai sus amintit: «Poate susţine cineva că un astfel de comportament denotă respect faţă de cei pe care acest CA are pretenţia că îi reprezintă?» Este evident o întrebare retorică, răspunsul e la îndemâna tuturor.
Pentru a contracara această lipsă de transparenţă şi de elementar respect pe care îl manifestă actuala conducere a FRR faţă de radioamatorii YO, pun astăzi la dispoziţia celor interesaţi înregistrarea audio a Adunării generale din 17 aprilie 2010. Într-o recentă corespondenţă dl. secretar-general a exprimat ideea că dumnealui nu împărtăşeşte opinia unora (care se consideră probabil membrii unei organizaţii francmasonice ultrasecrete – comentariul meu) potrivit căreia înregistrarea unei întruniri de acest gen fără acordul participanţilor ar fi ilegală. Dimpotrivă, dl. Vasile Ciobăniţă nu vede nimic rău în acest demers, pentru că (citez) «noi nu avem nimic de ascuns». Ei, atunci, cu atât mai bine!  Vă doresc audiţie plăcută.
Pentru ascultarea înregistrării clic aici:
Francisc Grünberg, YO4PX

10 mai 2010
P.S. Fisierele nu mai sunt prezente în acest moment la adresa indicată pentru că prezenţa lor nu a mai fost actualizată de mine după trei luni de la data primei postări şi după ce materialul a fost accesat de circa 1000 de ori. În cazul în care mai există persoane interesate să asculte înregistrarea AG 2010 sunt rugate să mă contacteze (a se vedea în Meniu "Date de contact") şi voi reposta materialul pe blog.  Mulţumesc pentru interesul Dv.
*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved