18 August 2011

Amintindu-ne de 11 septembrie 2011
Se vor împlini 10 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2011, inspirate de Al-Qaida. Aceste atacuri au demolat turnurile gemene de la World Trade Center din New York şi au deteriorat Pentagonul, atunci când extremişti radicali islamişti au deturnat patru avioane ale Statelor Unite şi le-au zdrobit în cele două structuri. Peste 3000 de cetăţeni americani au fost ucişi, precum şi un număr de cetăţeni străini care lucrau în cele două clădiri gemene. 
În anii care au urmat s-au organizat mai multe operaţiuni de radioamator în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în acest carnagiu oribil, lipsit de sens.
Dacă plănuiţi să comemoraţi 9/11 prin activităţi speciale de radioamator vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la Newsline@ARNewsline.org şi daţi-ne detaliile planului dumneavoastră. Vom publica pe saitul nostru de la www.arnewsline.org cât mai multe dintre aceste detalii.
Cei care s-au prăpădit în 9/11 merită o aducere-aminte din partea noastră. Noi ne asumăm să vă punem la dispoziţie spaţiul web pentru a prezenta aceste activităţi comemorative. Depinde de dumneavoastră să faceţi restul.
(Sursă: Southgate AR News)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved