20 January 2012

ARRL lansează ediţia lunară digitală a revistei QST
Versiunea digitală a revistei va fi disponibilă pentru membrii ARRL, inclusiv celor din afara S.U.A. cu începere din luna iunie 2012 la preţul de 39 USD.
Noul format oferă mai multe avantaje, printre care un conţinut mai bogat, acces în timp real şi o accentuată posibilitate de interacţiune. Ediţia digitală este lesne «navigabilă», are zoom in şi zoom out, motor de căutare pentru întreg textul, poate fi printat şi retrimis celor interesaţi, precum şi hiperlinkuri operaţionale. Fiecare număr va avea un conţinut unic, diferit de varianta pe hârtie, având în plus videouri disponibile evident doar în varianta digitală, precum şi înregistrări audio.

Ediţia lunară digitală înlocuieşte CD-ROM-urile periodice anuale expediate de ARRL membrilor din afara S.U.A. care nu primesc revista QST prin poştă, dar ARRL va onora abonamentele încheiate până la expirarea acestora.  CD-ROM-ul anual va continua să fie disponibil separat contra cost.
Cei interesaţi au acum două opţiuni:
primirea QST-ului pe hârtie şi digital, la preţul de 62 USD, care include expedierea par avion a ediţiei tipărite şi acces la noua ediţie lunară digitală.
- QST-ul digital  la preţul de 39 USD, care permite accesul la noua ediţie lunară digitală.
(Sursă: Southgate AR News 18.02.2012)

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved