09 februarie 2012

Cezar Trifu VE3LYC ales în Canada Radioamatorul anului
Comitetul Director al RAC, asociaţia radioamatorilor canadieni are deosebita plăcere de a anunţa alegerea lui Dr. Cezar Trifu VE3LYC din Kingston, Ontario Radioamatorul canadian al anului 2011.
Dr. Trifu a reprezentat din 2008 radioamatorii canadieni în numeroase DXpediţii IOTA, atât pe insule canadiene cât şi recent pe insule aflate în alte părţi ale globului. El a ridicat nivelul operaţiunilor amatorilor canadieni prin realizarea de mii de legături cu entităţi DXCC de pe şase continente.
Dedicarea sa pentru activităţile pe unde scurte a fost recunoscută prin înscrierea sa în DXCC Honor Roll, IOTA Honor Roll, diplomele IOTA clasa Gold, diploma insulelor canadiene şi a insulelor S.U.A., pentru a pomeni doar o listă scurtă a numeroaselor sale diplome. Cezar a adus în atenţia naţională şi internaţională radioamatorismul canadian prin peste 20 de articole în mai multe limbi publicate în diverse reviste de radioamator.
Titlul va fi înmânat Dr.-ului Trifu în cursul săptămânilor viitoare, iar mai multe despre nominalizarea sa vor putea fi citite în numărul pe mai-iunie 2012 al revistei radioamatorilor canadieni.
Paul Burggraaf VO1PRB, secretar RAC
(Sursă: Southgate AR News, 9 februarie 2012, foto QRZ.com)
FELICITĂRI!


Tabăra VY0A pe insula Fox, 2009 (IOTA NA-186)


Pagina saitului ICOM CanadaCoperta revistei QST din octombrie 2010
Informaţii suplimentare la

Despre mine

Fotografia mea
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved