13 February 2012

A fost lansat Ham Radio Deluxe 5.1!

HRD Software, LLC anunţă lansarea versiunii Ham Radio Deluxe 5.1. Aceasta conţine remedieri ale unor deficienţe şi câteva noi facilităţi destinate DX-manilor.
«Este prima noastră lansare de când am obţinut codul-sursă, acum circa 90 de zile. Partenerul meu Rick W4PC a făcut o treabă excepţională pentru a se familiariza cu codul şi pentru a crea aplicaţiile. Suntem norocoşi să beneficiem de câteva «resurse» esenţiale, cum ar fi Chuck K7PT şi Terry G4POP, care să ne ajute cu asigurarea calităţii pe măsura  evoluţiei proiectului», a spus Mike Carper WA9PIE.
Versiunea 5.1 este disponibilă gratuit pentru utilizatorii înregistraţi pe saitul HRD. Pentru această lansare s-a pus accentul pe câteva puncte din lista «de făcut» – reparaţii de bug-uri, suport adiţional pentru transivere, precum şi câteva îmbunătăţiri.
Mike spune: «Cred că am avut o abordare echilibrată pentru a veni rapid cu ceva care satisface o gamă largă de cerinţe. Sper că radioamatorii se vor bucura de îmbunătăţiri. Evident, acesta este doar începutul. Avem planuri şi speranţe mari cu HRD pentru viitor.»
După lansarea versiunii 5.1 HRD Sofware intenţionează să se concentreze pe mai multe remedieri şi ameliorări semnificative ale facilităţilor pentru versiunea v6.x, care se preconizează să fie lansată la Dayton Hamvention 2012.
După cum am promis, versiunea 5.1 este GRATUITĂ!
Programul HRD (versiunea 5.1 şi versisunea 5.0 beta) poate fi descărcată de la http://www.ham-radio-deluxe.com
Forumul HRD se găseşte la http://forums.hrdsoftwarellc.com
Pagina pentru comenzi de obiecte cu sigla HRD se găseşte la http://www.cafepress.com/hrdsoftware
(Sursă: forumul QRZ.com  10.02.2012, saitul HRD)

Articol anterior despre achiziţionarea programului de la HB9DRV:

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved