11 februarie 2012

 O nouă Diplomă de excelenţă YASME


Într-un comunicat de presă datat 2 ianuarie 2012 Comitetul directorilor fundaţiei Yasme a anunţat că a acordat Diploma de excelenţă lui Roger Balister G3KMA şi Martin Atherton G3ZAY ca recunoaştere a anilor de muncă pe care i-au dedicat programului de diplome Islands on the Air (IOTA). Fundaţia le mulţumeşte pentru eforturile lor şi îi felicită pe amândoi!

Diploma de excelenţă Yasme este acordată radioamatorilor individuali care prin serviciile lor, prin creativitate, efort şi dedicaţie au adus o contribuţie importantă radioamatorismului. Distincţia poate fi o recunoaştere a unor realizări tehnice, de operare sau organizaţionale, toate cele trei fiind necesare dezvoltării radioamatorismului. Diploma de excelenţă constă dintr-o recompensă financiară şi un glob de cristal cu gravură personalizată.

Comitetul directorilor a anunţat de asemenea sponsorizări pentru următoarele entităţi şi proiecte:

- The DX Summit

- Staţia de club HS0AC a Radio Society of Thailand (RAST), recent distrusă în        totalitate de inundaţii

- ClubLog

- Proiectul de balize al Northern California DX Foundation


Fundaţia YASME este o corporaţie non-profit al cărei scop este realizarea de proiecte ştiinţifice şi educaţionale legate de radioamatorism, inclusiv lucrul DX şi introducerea şi promovarea radioamatorismului în ţările subdezvoltate.

Alte articole despre fundaţia YASME (în ordinea publicării):

Despre mine

Fotografia mea
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved