12 December 2012

Apel umanitar
Salut tuturor!
Cu ajutorul impresionant al multor radioamatori şi câţiva neradioamatori din toată lumea am avut posibilitatea de a asigura îngrijirea şi întreţinerea lui Vlad 4K9W 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână timp de peste 4 ani. Desigur că am beneficiat de acest sprijin după ce la sfârşitul anului 2008 informaţiile despre decesul mamei sale au fost răspândite prin intermediul mai multor buletine şi forumuri ale cluburilor 
Numeroase persoane au furnizat un sprijin unic, punând la dispoziţie o sumă mai mare sau mai mică. Unii dintre noi furnizăm un sprijin lunar, ceea ce constituie desigur modalitatea cea mai utilă, dat fiind că trebuie să plătim îngrijirea lui Vlad lună de lună. Valentina, cea care a preluat acum 4 ani sarcina mamei decedate, satisface toate necesităţile şi Vlad este mulţumit cu îngrijirea pe care o primeşte din partea ei.
Dar fiind că în ultimele luni nu au mai sosit prea multe donaţii, iar sprijinul lunar primit se ridică doar la circa 20% din suma necesară în fiecare lună se poate prevedea că fără un ajutor suplimentar vom începe să avem probleme în luna aprilie sau mai 2013.
Câţiva amatori care au oferit un sprijin regulat au promis deja că vor participa în continuare cu donaţii lunare în cadrul grupului de sprijin format recent. Astfel că dispunem acum de 185 Euro din totalul necesar lunar de 482 Euro. 
De aceea aş dori să vă adresez tuturor rugămintea de a lua în considerare posibilitatea de a ne ajuta să asigurăm îngrijirea de care Vlad 4K9W are nevoie, pentru a-l ajuta să rămână activ în eter alături de noi, în minunatul nostru hobby, pe benzile de amatori.
Desigur că cel mai preţios ar fi un ajutor lunar regulat (15 persoane care ar dona câte 20 de Euro ar fi suficient), însă orice contribuţie, cât ar fi de mică, ar fi deosebit de apreciată. Cei 4 ani care au trecut de la apelul nostru din 2008 au demonstrat cât de util poate fi un astfel de ajutor!
Pentru orice întrebări vă rog să mă contactaţi direct prin e-mail la dl6kva@darc.de. În cazul în care doriţi să faceţi o donaţie unică puteţi folosi PayPal pe adresa mea dl6kva@darc.de.
Mulţumiri anticipate din inimă!
Sâmbătă, 8 decembrie 2012
Axel Schernikau, DL6KVA
(Sursă: saitul lui Vlad 4K9W, DX-World.net,  Google Images, QRZ.com, info VE3GNO tks!)
Lista donatorilor (deocamdată neactualizată) se găseşte la http://4k9w.blogspot.co.uk/2012/12/vlad-needs-more-support-soon.html)

Adresa poştală a lui DL6KVA  este Axel Schernikau, Kurt-Schumacher-Ring 187, 18146 Rostock, Germany 



Vlad din  Baku, Azerbaijan este un radioamator extrem de activ pe toate benzile de unde scurte în telegrafie şi moduri digitale, inclusiv în concursuri. Iată o pagină din clusterul DXfor.me cu semnalări despre 4K9W între 1 noiembrie şi 9 decembrie 2012:



Cu ocazia concursului Eurovision 2012 care s-a desfăşurat în luna mai în Baku, Azerbaijan Vlad Shishko a lucrat cu indicativul special 4K9SONG. El a înscris în log circa 2400 de legături cu peste 1900 de staţii diferite.




Articol pe aceeaşi temă:  
Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi

Mesaj de la Axel, DL6KVA:
Hello Francisc, 
I didn't forget Your help a few years ago. And thanks a lot again for posting the actual info in Your blog.
I wish you Merry Christmas!
Axel,  DL6KVA
*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved