26 January 2013

Noul Radio-Sport.net
Haverhill, MA, 23 ianuarie 2012
Celor pasionaţi de concursurile de radioamator li se oferă acum o nouă platformă pe care să-şi împărtăşească opiniile, ideile, întâmplările şi fotografiile. E adevărat că saitul nu e chiar nou, dar cu siguranţă este revitalizat şi întinerit. Radio-Sport.net a fost operat multă vreme de editorul Jamie Dupree NS3T şi a fost acum relansat sub noua administrare a lui Jeff Demers N1SNB împreună cu Washington Square Media Group.
Noul sait va conţine un sistem robust de arhivare a conţinutului în scopul de a îmbunătăţi abilitatea găsirii anumitor materiale cu valabilitate perenă, un spaţiu mai generos pentru comentarii ale vizitatorilor, linkuri care să permită vizionarea informaţiilor despre concurenţi de top şi evenimente la ordinea zilei. De asemenea se vor oferi celor interesaţi spaţii de publicitate printr-un sistem nou de livrare a reclamelor.
Saitul a fost construit pentru a găzdui discuţii şi comentarii, dând posibilitate cititorilor să se alăture cu uşurinţă dezbaterilor. Ei vor putea adăuga opinii, ştiri şi chiar fotografii. Noul Radio-Sport.net se doreşte o platformă interactivă pentru toate temele legate de concursurile de radio şi o locaţie care trebuie neapărat vizitată de cei implicaţi în hobby.
Editorul Jeff Demers precizează: «Suntem încântaţi să continuăm frumoasa tradiţie a lui Jamie NS3T şi să construim pe cele realizate de el. Concursurile au reprezentat pentru mine o pasiune incredibilă. Poate că nu sunt un concurent prea competitiv, dar mă îmbucură activitatea şi camaraderia. A oferi informaţii interesante comunităţii concursioniştilor va constitui pentru mine şi echipa mea o extraordinară provocare.»
Radio-Sport.net este sprijinit financiar de staţia 4O3A, RigExpertRemote Ham RadioSpiderbeam şi K1EL WKUSB Keyers. Cei dornici să-şi facă publicitate pentru a sprijini activitatea pot vizita saitul pentru detalii.
Istoria concursurilor de radio aproape că se confundă cu istoria radioamatorismului însuşi. Această activitate globală îşi menţine popularitatea până în zilele noastre, la ea participă persoane individuale şi echipe. Tradiţia saitului Radio-Sport.net continuă în noul an cu o nouă administraţie, cu noi informaţii, cu noi facilităţi şi o nouă accesibilitate.
(Sursă: QRZ.com 22 ianuarie 2013)

Pe forumul de la Radioamator.ro au fost postate câteva comentarii care exprimă o anumită nemulţumire privind categorisirea concursului internaţional al României YO DX HF printre concursurile "minore", comparativ cu alte concursuri considerate a fi "majore". 
Se pare că cei care le-au postat nu au citit cu atenţie textele de pe saitul Radio-Sport.net şi nici comentariul lui YO8BGE/8. Dacă le-ar fi citit ar fi văzut că există căi de reparare a unor eventuale erori de clasificare a concursurilor oferite chiar de administratorul saitului:
Our listing of “Minor Contests” is arbitrary and not complete. If you believe a “Minor“ event, is a “Major" event – please contact us and let us know about our mistake.
Lista “concursurilor minore" alcătuită de noi este arbitrară şi incompletă. Dacă credeţi că un eveniment "minor" este unul "major" vă rugăm să ne contactaţi şi să ne înştiinţaţi în privinţa erorii noastre.
De ce nu s-ar apela politicos la această posibilitate, cu mult mai adecvată situaţiei?
Date de contact pentru a trimite înştiinţarea:
sau
http://www.radio-sport.net/contact-us/ prin completarea formularului (nota mea, YO4PX)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved