30 June 2013

Sondaj de opinie
După trei ani şi jumătate de apariţie neîntreruptă a acestei publicaţii, care conţine peste 650 de articole clasificate în 7 domenii de interes, vă invit să vă exprimaţi preferinţele şi să trimiteţi comentarii, pentru a-mi putea orienta efortul spre acele teme care întrunesc majoritatea voturilor Dumneavoastră. Vă mulţumesc.

Pe care dintre articolele (secţiunile) acestei publicaţii le citiţi (folosiţi) cu precădere? (Sunt posibile răspunsuri multiple)












  

Comentarii se pot trimite la această adresă.


Comentarii
O să îndrăznesc să-mi dau cu părerea, pentru că vizitez zilnic această pagină. Din aceste articole poţi vedea multitudinea de activităţi a radioamatorilor (radioconstrucţii, dx-pediţii, concursuri, notiuni elementare... dar şi articole mai avizate, de nişă, pentru o categorie mai avizată), cu alte cuvinte pentru toată lumea văzută şi nevăzută ,radioamatoare şi neradioamatoare,  hi.
Cred că oricine citeşte aceste articole îşi propune să devină radioamator ... dar trebuie să mai şi poată.
Această publicaţie îţi crează entuziasmul să porneşti pe această cale şi apoi, când începi să cauţi, găseşti nişte radiocluburi cu adrese nespecificate, numere de telefon la care nu răspunde nimeni … luminiţa de la capătul tunelului se stinge … (eu am căutat în zona mea, jud. Dâmboviţa). Practic nu am reuşit să contactez nici un radioamator în "carne şi oase", practic nu am găsit comunitatea fizică a radioamatorilor.
Oare exista o comunitate a radioamatorilor? Sau este o activitate exclusiv individuală?
Din articolele dvs. reiese un anume ham spirit,  ceea ce atrage, articolele dvs. ilustrează o lume atrăgătoate, diversă, as spune senzaţională ... dar cred, şi cu asta nu vreau să supăr pe nimeni, structura organizatorică a acestor oameni (radioamatori) care de altfel sunt oameni cu cunoştinte solide, bine instruiţi.... structura organizatorică lasă de dorit sau este depăşită.
În consecinţă, cu toate că îmi doresc să fiu radioamator, activitatea mea cred că o să se rezume la citirea paginii lui YO4PX şi transmiterea semnalelor CW la rece, de la un manipulator legat la nimic, până o să primesc şi eu un QSL de la cei silent key, hi.
Bogdănescu Constantin
*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved