25 August 2013

BAOFENG UV-B6

Un video cu o durată de 4:54 minute despre noul transiver mobil pentru benzile de 2 metri şi 70 de cm. produs de cunoscuta firmă Baofeng a fost publicat de Pete M0PSX pe saitul Essex Ham din Marea Britanie. Cea mai recentă creaţie din seria mobilelor la preţ modic, care a început cu apariţia pe piaţă a popularului UV-3R şi a continuat cu UV-5R, oferă dual-watch, scanner, un output de 5 waţi, CTCSS, VOX şi DTMF. El acoperă porţiunile de spectru 136-174 MHz şi 400-470 MHz, are 99 de memorii, este programabil cu un cablu PC opţional şi are un radio FM pentru recepţia posturilor de radiodifuziune.
Videoul prezintă aparatul din momentul scoaterii sale şi a accesoriilor din cutie şi enumeră apoi principalele sale facilităţi.
Caracteristicile tehnice ale aparatului sunt prezentate în detaliu pe saitul www.409.shop.

Conform autorului videoului amatorii britanici au cumpărat de obicei produsele Baofeng prin intermediul numeroaselor magazine eBay din Orientul îndepărtat, cum ar fi eBay US Mega409 shop, dar afirmă că pentru a se evita o aşteptare de săptămâni pentru sosirea pachetului este mult mai convenabilă achiziţia de la Amazon.co.uk la preţul de circa 30 de lire sterline. (aproximativ 47 USD)

Comentarii ale utilizatorilor pot fi citite pe eHam la această adresă.

Pentru comparaţii cu celelalte mobile Baofeng din seria UV se pot consulta articolele cu videouri BAOFENG UV-3R  şi  BAOFENG UV-5R  publicate pe această pagină.

   

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved