11 December 2013

La încheierea DXpediţiei K9W
Echipa K9W doreşte să mulţumească comunităţii DX pentru interesul deosebit faţă de DXpediţia comemorativă dedicată «celor 98 uitaţi». De asemenea ne exprimăm recunoştinţa faţă de gazdele noastre de pe Wake, Forţele aeriene ale Statelor Unite. Membrii DXpediţiei noastre au fost primiţi cu căldură şi sprijinul lor a fost inestimabil.
Statistica finală arată că din totalul legăturilor înscrise în loguri s-au realizat QSO-uri cu Asia în procent de 32,3%, cu Europa 26,9%, cu America de nord 35,3%, cu Oceania 3,1%, cu America de sud 1,8% şi cu Africa 0,6%. Echipa este foarte încântată că a reuşit să distribuie legăturile spre regiunile care aveau mare nevoie de KH9, în special spre Europa, care are calea de propagare cea mai dificilă spre insula Wake. Pe moduri de lucru QSO-urile se împart astfel: 53767 în telegrafie, 38700 în SSB şi 7562 în moduri digitale. (O statistică mai amănunţită va fi publicată în curând pe pagina DXpediţiei - nota mea, YO4PX)
Echipa a încărcat toate cele 100000+ legături pe ClubLog, iar QSL-urile tipărite se află în drum spre managerul Joe Blackwell AA4NN. S-a procedat la cea mai mare parte a corecţiilor în cursul încărcării pe ClubLog. Vă rugăm folosiţi adresa info@wake2013 pentru eventuale probleme cu informaţiile puse pe ClubLog.
După cum s-a menţionat pe pagina noastră se recomandă insistent folosirea sistemului Online QSL Request – OQRS. Este o metodă eficientă şi mai rapidă pentru obţinerea QSL-ului nostru. (vezi http://wake2013.org/pages/qsl.html).
Vă rugăm să acordaţi sprijin sponsorilor nostri şi diferitelor fundaţii DX şi cluburi locale din lume. Contribuţiile lor, laolaltă cu donaţiile dumneavoastră individuale, au asigurat finanţarea acestei DXpediţii extrem de costisitoare. Fără ajutorul dumneavoastră neprecupeţit insula Wake ar continua să se situeze pe poziţii de frunte pe lista celor mai dorite entităţi DXCC. Cu toţii, noi, cei din comunitatea DX le datorăm din inimă lor (şi dumneavoastră) aplauze!
73
Sărbători fericite tuturor!
Lou N2TU şi echipa comemorativă Wake 2013
(Sursă: DX World Net 9.12.2013)


OQRS prin ClubLog
(calea cea mai recomandată)
Aceasta este metoda preferată de folosit pentru obţinerea QSL-ului. După încheierea DXpediţiei puteţi comanda confirmarea pentru a fi primită fie pe cale poştală directă (pentru care se solicită o donaţie), fie prin birou (cale gratuită), fără a mai fi nevoie să expediaţi QSL-urile dumneavoastră.
Acum OQRS a fost activat la această adresă.

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved