04 September 2014

Noutăţi de la Icom şi Yaesu
Pentru a celebra cea de a 50-a aniversare a companiei şi înaintea lansării pe piaţă Icom a prezentat ceea ce a numit «un radio foarte special pentru unde scurte şi 6 metri».
Transiverul IC-7850 este conceput pe formatul lui IC-7800, dar incorporează mai multe îmbunătăţiri ale circuitelor şi se remarcă printr-o stilizare deosebită.

Icom afirmă că IC-7850 va fi produs la începutul anului 2015, dar într-un număr extrem de limitat. Puteţi descărca broşura transiverului aniversar de la Icom de la această adresă


Yaesu a anunţat realizarea unui nou transiver pentru unde scurte, VHF şi UHF denumit FT-991. Cu care se va putea lucra în SSB, CW, AM, FM, Packet, precum şi în modul digital de voce System Fusion C4FM, o exclusivitate a companiei Yaesu.


FT-991 nu este prezentat deocamdată pe saitul în limba engleză al Yaesu şi nici nu a fost anticipat vreun preţ de vânzare. Cu toate acestea caracteristicele sale tehnice sunt disponibile pe mai multe pagini independente de pe internet, inclusiv pe nicktoday.com. Puteţi vedea mai jos un scurt video despre acest nou transiver, cu titrări în limba japoneză şi unul cu o durată de 11:56 minute, o trecere în revistă a aparaturii expuse la standul companiei Yaesu de la Tokyo Hamfair, printre care transiverele FT-991, FT DX 3000 MP şi FT DX 1200.



(Prezentare de YO4PX. Surse: YouTube, AR Newsline, Southgate AR News etc.)

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved