28 August 2015

Notificări prin e-mail despre apariţia noilor articole
Acest program de notificări a fost desfiinţat.
Stimaţi Cititori,
Deşi Blogger, pe al cărui format este construită această publicaţie, oferă posibilitatea unui «abonament» am impresia că nu sunt mulţi cei care au folosit această modalitate pentru a se ţine la curent cu apariţiile noilor mele articole, care de obicei se succed destul de frecvent. (Astfel în luna ianuarie 2015 au apărut 6 articole, în februarie 5, în martie 7, în aprilie 8, în mai 6, în iunie 5, în iulie 7, în august 6 articole.)


De aceea, pentru a veni în întâmpinarea celor care ar dori să fie informaţi la timp despre aceste noi apariţii am plăcerea de a le oferi (evident gratuit) notificări prin e-mail, care le vor fi expediate la 10 minute după publicarea câte-unui nou material.
Notificările vor conţine titlul noului articol , data apariţiei sale şi un link care va direcţiona solicitantul spre articolul respectiv.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să expediaţi un e-mail la adresa yo4px@rdslink.ro cu cuvântul «Abonament» înscris în rubrica  Subject. Adresa dumneavoastră va fi extrasă din rubrica From a e-mailului şi va fi plasată într-un folder separat, urmând a fi folosită pentru onorarea solicitării notificărilor.

În cazul în care se doreşte abonamentul de notificări pentru mai multe adrese, acestea ar trebui să fie înscrise separat în conţinutul e-mailului. În afară de adresele de e-mail nu sunt necesare alte date ale solicitantului (solicitanţilor), cum ar fi numele, indicativul etc. Confidenţialitatea adreselor de e-mail este garantată, la fel şi identitatea solicitanţilor care s-ar putea eventual deduce din adresele de e-mail. Ele nu vor fi publicate nicăieri, iar în momentul în care solicitanţii ar renunţa ulterior la notificări prin dezabonare ele vor fi şterse din baza de date şi expedierea notifcărilor pe adresa lor va fi sistată.

Aştept şi posibile comentarii şi sugestii privitoare la această iniţiativă. Acestea pot fi trimise prin e-mail odată cu solicitarea notificărilor.

Cu această ocazie doresc să-mi reînnoiesc invitaţia la colaborare, pe care o adresez tuturor celor care ar dori să publice articole pe teme de radioamatorism în această pagină. Detalii despre modalitatea de colaborare se găsesc în articolul Invitaţie la colaborare.

Cu mulţumiri pentru interesul Dumneavoastră,
Francisc Grünberg, YO4PX

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved