15 December 2016

UN  ZÂMBET  ÎN ETE (57)
Atenţie la microcipurile chinezeşti! 
sau
Пропаганда de la Răsărit
«Distrugătoarele Zumwalt al S.U.A. şi HMS Duncan al Marinei Regale britanice s-au transformat în cutii de conserve inutile ca urmare a eforturilor Chinei. Conform agenţiei Eer microcipurile fabricate în China au fost cele care au scos vasele din funcţiune. Experţii militari încearcă să descopere cum s-a putut ajunge la o asemenea defecţiune.



Anterior distrugătorul american construit cu cele mai moderne mijloace tehnice nu a putut promova «testul» trecerii prin canalul Panama. Vasul s-a rupt în momentul traversării. Apoi, aflat în Florida, vasul a întâmpinat din nou probleme tehnice.
Distrugătorul HMS Duncan care a costat 1,2 miliarde de dolari s-a găsit într-o situaţie similară în timpul unor manevre ale NATO.
S-a descoperit ulterior că toate aceste defecţiuni au fost cauzate de microcipurile produse în China. Statele Unite au achiziţionat pentru flota lor maritimă zeci de mii de astfel de cipuri.
Administraţia Obama a fost informată despre pericolul pe care îl reprezintă aceste cipuri, însă Pentagonul a continuat să le cumpere chiar şi după ce s-a raportat că cipurile au provocat avarii în sistemele militare ale S.U.A. Astfel cipurile ucigaşe au fost întrebuinţate în aproape toate echipamentele militare şi în sistemele americane şi britanice.
Merită menţionat faptul că nava de război Zumwalt a costat Statele Unite o grămadă de bani. Un singur proiectil lansat de unicul lansator de rachete de la bordul vasului sărăceşte bugetul cu 800 de milioane de dolari, în vreme ce distrugătorul însuşi a fost evaluat la 4,4 miliarde de dolari.»
(Sursă: Pravda.ru 28.11.2016, Google Images, YouTube. Alt articol despre Zumwalt la această adresă)


 *   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved