09 March 2017

MiJia, o portabilă de la Xiaomi
Xiaomi, cea de a treia companie producătoare de telefoane inteligente ca mărime din lume a lansat portabila MiJia, despre care Mingchuan Wei BG2BHC afirmă că a generat un mare interes printre radioamatori. MiJia acoperă segmentele de bandă 136-174 MHz şi 403-470 MHz şi poate opera în stare de standby timp de 8 zile, iar costul său se cifrează în jurul sumei de 35 USD (249 yuani). Include şi un radio FM incorporat pe segmentul 87-108 MHz şi se aşteaptă să fie disponibil în China cu începere din 3 martie 2017.
În momentul apariţiei acestor informaţii detaliile sunt deocamdată sumare. BG2BHC spune că MiJia este compatibil cu Bluetooth, iar conform Android Headlines noua portabilă este capabilă de location sharing, ceea ce ar putea însemna şi existenţa unei capabilităţi GPS.

Este puţin probabil ca portabila să fie vândută direct în afara Chinei, astfel că cei dornici să intre în posesia ei vor trebui să apeleze la un redistribuitor. 
Acest material va fi completat cu informaţii suplimentare în momentul apariţiei lor.

Informaţii pe Android Headlines la
iar pe pagina Reddit la


(Prezentare de YO4PX. Surse: Southgate AR News, YouTube. Comentarii pot fi trimise la această adresă şi vor fi publicate sub articol.)


*   *   *

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved