08 May 2019

Ghidul IARU pentru telecomunicaţiile de urgenţă acum disponibil la cerere

Stimaţi Colegi,
S-au împlinit doi ani de la realizarea traducerii acestui material şi publicarea sa in format web si PDF pe pagina Radioamator.ro cu sprijinul lui Ciprian Sufiţchi N2YO – un sprijin pentru care trebuie să-i adresez din nou mulţumirile mele.

In răstimpul celor doi ani articolul de prezentare şi cele două versiuni ale traducerii au fost accesate de mii de ori, ceea ce mă poate încuraja să cred că munca mea nu a fost inutilă şi că Ghidul este şi va fi folosit de cei care intenţionează să se implice în activităţi legate de comunicaţiile de urgenţă. Presupun că aceşti radioamatori au consultat deja Ghidul, l-au descărcat în calculatoarele lor şi, eventual, l-au recomandat colegilor lor.

Dat fiind că dimensiunea materialului (2 x 93 de pagini) ocupă un spaţiu prea mare atât pe această pagină cât şi în domeniul Radioamator.ro pentru a se justifica prezenţa sa în continuare, cu începere din 8 mai 2019 Ghidul va înceta să mai fie disponibil pe internet. Cei care ar dori să-l mai consulte şi să-l deţină în scopul utilizării sale potrivit recomandărilor oficialilor IARU îmi pot adresa solicitări prin e-mail la această adresă pentru a primi versiunea web sau versiunea PDF ca ataşamente la e-mailul de răspuns.

Ca toate celelalte articole şi materiale educaţionale scrise, traduse şi publicate de mine, Ghidul se află din acest moment sub protecţia copyright-ului. Ghidul poate fi utilizat ca sursă de informaţie personală sau ca material didactic destinat unor cursuri de pregătire şi unor acţiuni de antrenament, însă nu este permisă comercializarea sa sub nicio formă. Publicarea sa integrală sau fragmentară în cărţi, broşuri sau în reviste, pe pagini de internet personale sau aparţinând unor cluburi sau asociaţii, este permisă numai pe baza aprobării scrise prealabile a traducătorului, după stabilirea exactă a condiţiilor de publicare. Această aprobare poate fi revocată în orice moment în situaţia în care publicarea nu (mai)  respectă condiţiile stabilite anterior.

73

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved