23 March 2012

Holyland Contest 2012
Shalom OM’s şi YL’s,
Avem onoarea de a vă invita pentru al 21-lea an consecutiv să participaţi la concursul anual Holyland Contest.
De la an la an numărul radioamatorilor de pe toate continentele şi din toate ţările care participă la acest concurs este în creştere.  Fiecare dintre ei speră să adauge colecţiei sale noi careuri, pentru a obţine superba noastră plachetă. De aceea ne face o deosebită plăcere să anunţăm Holyland Contest 2012 şi să invităm toţi radioamatorii şi receptorii să participe.
Vă rugăm să acordaţi atenţie orei de desfăşurare a concursului: în acest an el va începe vineri 20 aprilie 2012 la orele 21.00 UTC şi se va încheia sâmbătă 21 aprilie 2012 la orele 21.00 UTCVor fi acordate trofee speciale şi noi certificate radioamatorilor participanţi şi receptorilor în diverse clase şi moduri de operare.  Suntem încântaţi să anunţăm că anul trecut şi modurile digitale au atras un număr mare de concurenţi şi că vom continua cu acest mod şi în concursul din acest an.
Ca de obicei invităm întreaga comunitate a radioamatorilor să fie prezentă în benzi, ştiind foarte bine că uneori propagarea nu ne favorizează. Cu toate acestea vom demonstra şi vom practica spiritul de amiciţie între toţi radioamatorii.
Vă mulţumim pentru cooperarea dv.  La reauzire în «pailapuri».
Succes în concurs!
Călduroase 73 şi Shalom
Mark Stern, 4Z4KX/4Z0X, managerul de concursuri al I.A.R.C.
Moshe Inger, 4Z1PF, preşedinte I.A.R.C.
(Sursă: saitul Israeli Amateur Radio Club)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved