17 April 2012

Diploma JMR 2012 – Journée Mondiale des Radioamateurs
Diploma este emisă de ARP Radio-Club din Paris (Association des Radioamateurs de Paris) pentru a celebra fondarea Uniunii Internaţionale a Radioamatorilor (IARU) la Paris la 18 aprilie 1925.
Diploma se eliberează într-o singură clasă, dar macheta diplomei este diferită de la an la an. Sunt valabile legăturile efectuate cu staţii fixe sau mobile situate în interiorul limitelor teritoriului oraşului Paris în cursul zilei de 18 aprilie între orele 00.00 şi 23.59 UTC. Sunt valabile şi legăturile prin repetor cu staţii situate în limitele menţionate. Pentru eliberarea diplomei este suficientă legătura cu o singură staţie.
Înainte de a expedia taxa diplomei trimiteţi cererea managerului diplomei, menţionând indicativul, ora, banda şi modul de lucru în care a  avut loc QSO-ul.  Aşteptaţi confirmarea că sunteţi prezent în log (you are in the log), apoi puteţi expedia taxa prin PayPal.
Adresa de e-mail a managerului este f10298@wanadoo.fr
Diploma va fi expediată pe adresa de e-mail furnizată de solicitant în format electronic HD (2 mB).  Taxa diplomei este o donaţie de 5 Euro, care trebuie să parvină managerului prin sistemul PayPal.
(Sursă: info de la Laurent, F6GOX, tks!)

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved