26 April 2013

Proiectul P5
Comunicat de presă prezentat la International DX Convention 2013 din Visalia la 20 aprilie 2013:
«P5 Coreea de Nord este cea mai dorită entitate DXCC din lume. Astăzi The Intrepid-DX Group în parteneriat cu World-Wide DX Group anunţă că îşi continuă efortul susţinut şi constant pentru a activa Coreea de Nord.
În ultimii patru ani am conlucrat cu profesionişti din industria afacerilor şi a turismului care desfăşoară activităţi în Coreea de Nord. Folosim ideile lor şi contactele pe care le au pentru realizarea ţintei noastre: o DXpediţie majoră cu o durată de peste 4 săptămâni în Republica Populară Democratică Coreea.
Întrebuinţăm aceleaşi tehnici care s-au dovedit de succes în scoaterea în eter   prin expediţii a Kurdistanului (Irakul de nord), a Sudanului de sud şi a Yemenului. (YI9PSE în aprilie 2010, ST0R în februarie 2011 şi 706T în aprilie 2012 - nota mea, YO4PX)
Am pregătit o propunere cuprinzătoare, cu aspecte diverse şi am predat-o oficialilor din P5 prin intermediul emisarului nostru chinez. Mai mulţi membri ai echipei noastre de conducere şi de consultanţă au efectuat multiple călătorii în Coreea de Nord şi ne oferă sugestii. Avem în plan mai multe vizite în lunile următoare pentru a impulsiona contactele noastre de afaceri şi pentru a investiga şi evalua variate căi de abordare ale chestiunii.
Suntem conştienţi că acest proiect aflat în stadiu de desfăşurare necesită un efort susţinut. Suntem decişi să lucrăm atât de intens şi atât de îndelung cât va fi nevoie pentru a activa această entitate rară atât de dorită. Vom continua să negociem, să călătorim spre şi dinspre P5 în cursul acestui demers pentru a clădi fundamentul şi de a câştiga încrederea partenerilor de discuţii, în scopul obţinerii unui rezultat favorabil. Dorim ca DX-manii din întreaga lume să ştie şi să înţeleagă că se depun toate diligenţele necesare pentru a le oferi entitatea rară şi importantă P5.
Vă mulţumim,
Paul N6PSE şi AH6HY, YT1AD, K3LP
The Intrepid DX-Group»

The Intrepid DX-Group a creat un sait, aflat deocamdată în construcţie, care se găseşte la această adresă.
(Sursă: saitul The Intreprid DX-Group)

   *   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved