04 December 2017

IC-7610, primele impresii
Nu, nu sunt impresiile mele - deşi tare aş dori să fi fost ale mele ... :) -, ci ale lui Fred Lloyd AA7BQ, fondatorul şi directorul executiv al cunoscutei platforme globale de radioamatorism QRZ.com. Sub titlul Day 1 with IC-7610 el scrie pe pagina forumului la 1.12.2017:
«Suntem extrem de norocoşi că am primit unul dintre primele exemplare ale transiverului ICOM IC-7610 livrate în America de nord. După ce am avut răbdare timp de multe luni înscrierea noastră pe lista de aşteptare la Gigaparts.com a dat rezultate prin anticipata bătaie în uşa de la intrare a lucrătorului de la UPS. Cunosc bine această bătaie în uşă şi în firmă este binecunoscut faptul că patrupedul nostru canin nu mai latră la venirea celor care ne livrează câte-ceva.
Adresăm mulţumirile noastre sincere firmei Gigaparts.com care a depus eforturi pentru ca întreaga procedură să se desfăşoare cât mai fluent posibil.
Să trecem aşadar la vizionarea videoului realizat cu acest prilej.»Câteva caracteristici tehnice ale transiverului extrase de pe pagina de internet a firmei producătoare:

Informaţii suplimentare pe pagina ICOM-UK la această adresă.

(Prezentare de YO4PX. Surse: QRZ.com, ICOM America, YouTube)

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved