21 August 2012

Bogată arhivă de articole tehnice disponibilă pe internet
În ultimii 13 ani John Stockley G8MNY a produs buletine cu articole tehnice în vederea distribuirii lor prin Packet Radio. Acum colecţia acestor articole a devenit disponibilă pe internet.
Articolele - un adevărat tezaur de informaţii - acoperă un domeniu larg de subiecte, de la antene, ATV, radiodifuziune, modificări, amplificatoare de putere şi până la operaţiuni în portabil şi mobil etc.
Dacă vreţi să ştiţi cum se construieşte o antenă Slim Jim, un încărcător de baterie sau care este echipamentul necesar pe 12 volţi pentru o operaţiune /P în arhivă veţi găsi articole despre aceste lucruri.
Bogata colecţie de materiale de mare interes pentru radioamatorii constructori poate fi descărcată de pe saitul The Skywaves al Caterham Radio Group din care face parte autorul şi care se află la  lhttp://www.theskywaves.net/technical.html
Saitul clubului se află la http://www.theskywaves.net/

Iată titlurile secţiunilor în care sunt grupate sutele de articole tehnice scrise de G8MNY: Antene, ATU-uri, Balunuri, Filtre, Rotoare, Diverse, ATV/TV, Radiodifuziune, Conectoare, CW, Circuite, Microfoane, Modificări, Amplificatoare de putere, Operaţiuni în portabil şi mobil, Alimentări în portabil, Alimentatoare, Articole educaţionale, Aparatură de testare, WiFi.
(Surse: Southgate AR News, saitul The Skywaves, poza lui G8MNY din galeria de fotografii de pe saitul lui G6SCY)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved