09 November 2016

DXpediţia FT4JA în imagini
«După întoarcerea noastră de pe insula Juan de Nova nu ne-am precupeţit eforturile pentru a răspunde diferitelor aşteptări şi solicitări, printre acestea situându-se pe primul loc realizarea cărţilor de confirmare QSL şi expedierea lor prin intermediul circuitului filatelic al autorităţii Teritoriilor australe şi antarctice franceze (Terres australes et antarctiques françaises, TAAF). În acest moment (17 octombrie 2016) ultimele plicuri editate special pentru expediţia noastră sunt pe drum şi trebuie să ajungă la destinatarii lor în zilele următoare.


Rapoartele redactate în engleză şi franceză au fost publicate în mai multe reviste şi preluate de o mulţime de pagini de internet şi buletine asociate. În fine, membri ai echipei s-au deplasat în mai multe ţări pentru a prezenta expediţia în detaliu şi a ajuta auditoriul să descopere frumuseţea insulei Juan de Nova. De fiecare dată reacţiile şi primirea au fost unanim pozitive. Fără îndoială spectatorii au înţeles particularităţile şi constrângerile ce decurg din organizarea unei expediţii de radioamator pe o astfel de insulă.
Nu am făcut public până acum videoul misiunii noastre pentru a acorda prioritate acelor persoane care au dat o mână de ajutor la prezentările realizate de membrii echipei.


Seb F5UFX, Flo F5CWU, Vincent F4BKV, Gil F4FET, Jacques F4BEE, Yan F1NGP, 
Patrick F2DX, Pascal F5PTM, Diego F4HAU, Christian EA3NT

Ne face plăcere să vă vă oferim acum dumneavoastră acest video. Sperăm că veţi resimţi aceeaşi plăcere pe care am resimţit-o şi noi în această aventură. Chiar dacă anumite subiecte rămân fireşte deschise, noi închidem încetişor pagina Juan de Nova şi vă dăm întâlnire la o nouă DXpediţie!»


Statistica DXpediţiei




(Traducere, completări, adaptare şi prezentare de YO4PX. Surse: pagina de internet FT4JA, ClubLog, YouTube)
Articol de prezentare a DXpediţiei (publicat în septembrie 2015):
Adio Tromelin, urmează Juan de Nova!

Mesaj de la liderul DXpediţiei:
Hello Francisc,
I remember your article about Tromelin. Thank you very much for the new article about Juan de Nova. You are doing a great job, congratulations !
Best 73’s
Seb, F5UFX

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved