17 January 2017

Randy Hall K7AGE şi BitX40
Cunoscutul videograf, autor a nenumărate filme demonstrative şi educaţionale destinate popularizării radioamatorismului, a comandat şi a primit cea mai nouă versiune a kit-ului creat de radioamatorul indian VU2ESE. După o scurtă demonstraţie în care Tom Medlin W5KUB reuşeşte o legătură cu o staţie sud-africană cu cei 5 waţi ai unui BitX40 şi o antenă dipol Randy K7AGE procedează în faţa camerei de filmat la aşa-numitul unboxing – desfacerea din cutie (în acest caz din ambalaj) a pieselor componente ale transiverului, la identificarea lor şi la prezentarea rolului acestora în funcţionarea viitoarei construcţii a aparatului.

Pe această pagină a fost publicat în iunie 2016 articolul Minima, noua creaţie minimalistă a lui Ashhar Farhan, VU2ESE, iar în noiembrie 2016 BitX40 acum disponibil în kit, un material informativ destinat împătimiţilor construcţiilor home made care ar dori să se doteze cu componentele acestui transiver. Cel de al doilea articol include şi un video în trei părţi despre BitX40 realizat de amatorul olandez PE1JXI, un talentat constructor, după cum se poate vedea în imaginile filmului precum şi în descrierea numeroaselor sale realizări tehnice pe pagina de pe QRZ.com.



În videourile de mai jos Randy K7AGE arată cum a asamblat kitul primit de la VU2ESE şi iese cu el în eter pentru a face câteva legături de concurs:





*   *   *
Înapoi la pagina principală 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved