18 November 2012

UN  ZÂMBET  Î ETER  (45)
Staţia specială N0D cu ocazia Sfârşitului lumii
Celebraţi Sfârşitul lumii contactând N0D în eter. QSL via KK5W pe adresa din QRZ.com
Da, aţi citit bine! Sfârşitul e aproape. Conform unuia dintre cele trei calendare mayaşe Sfârşitul lumii va avea loc la 21 decembrie 2012. Pentru a marca acest eveniment care are loc literalmente o dată în viaţă staţia specială N0D (Now Zero Days) va fi activată timp de trei zile. 
În 20 decembrie se va celebra Sfârşitul lumii. În 21 decembrie vom fi prezenţi în eter cât mai mult timp posibil. Cât priveşte ziua de 22 decembrie ...  ei bine, existenţa ei e deocamdata cam îndoielnică.
Mai multe informaţii se pot găsi pe saitul oficial N0D la www.nowzerodays.com  (Saitul este mai tot timpul blocat din cauza interesului enorm suscitat de activitate specială N0D. Ştirile pot fi găsite şi pe QRZ.com la  http://www.qrz.com/db/N0D - nota mea, YO4PX)
Puteţi de asemenea adresa e-mailuri cu întrebări şi sugestii echipei N0D la adresa  N0D.Doomsday@gmail.com

Staţiile de radioamator din întreaga lume pe cale de dezagregare sunt invitate să contacteze N0D, care va opera dintr-o locaţie secretă. În cazul în care Sfârşitul lumii va avea într-adevăr loc regretăm, dar răspunsul cu QSL nu va fi posibil, aşa că nu expediaţi solicitarea până când situaţia nu este clarificată.

Puteţi deveni o staţie oficială a Sfârşitului lumii înregistrându-vă pe saitul nostru. Veţi primi un număr de înregistrare şi dreptul de a vă identifica cu titulatura «Official Doomsday Station», urmat de numărul dv. oficial Doomsday. Staţiile oficiale vor primi un certificat Doomsday Station. Indicativele radioamatorilor care vor contacta cel puţin 10 staţii oficiale în timpul activităţii speciale vor fi menţionate pe saitul nostru.

Vă invităm să participaţi la sondajul nostru. Încă nu este limpede ce se va întâmpla. Va fi o deplasare catastrofică a câmpului magnetic al Terrei?  O încălzire globală a steroizilor, cutremure, erupţii vulcanice, război global termonuclear, coliziune cu meteori, cele zece năpaste ale Egiptului, invazie de OZN-uri, sau toate din cele enumerate? Cine ştie? Opiniile savanţilor, ale clarvăzătorilor şi ale filozofilor sunt împărţite. Oricare ar fi adevărul, va fi un eveniment care cu siguranţă merită să fie păstrat în amintire … Sau nu va mai rămâne nimeni care să şi-l amintească?
Consultaţi saitul nostru pentru cele mai noi ştiri. 

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved