23 August 2020

Comunicat Radioamator.ro
Dintr-o regretabilă eroare, o contribuţie postată la Forum care încalcă flagrant regulile prevăzute de acest site, a fost identificată şi eliminată abia la 10 ore după apariţie.

Contribuţia, postată la data de 19 august ora 7:06 de către YO6EX prezenta în limba germană o scrisoare patriotică din partea preşedintelui DASD (DARC, asociaţia radioamatorilor germani în zilele noastre) către Heinrich Himmler, lider al mişcării naziste în Germania, criminal de război şi arhitect al Holocaustului. Era de asemenea ataşat documentul original precum şi răspunsul la această scrisoare. Asemenea postări cu mesaje propagandistice naziste nu sunt acceptabile la Radioamator.ro.

Întrucât autorul nu a răspuns solicitării de a reveni cu un mesaj prin care să-si prezinte scuzele pentru această postare, mă simt dator să îmi cer scuze în calitate de administrator celor care au accesat Forumul la data de 19 august şi au citit conţinutul acestui topic.

Invit pe această cale cititorii acestui site să trimită un avertisment moderatorilor ori de câte ori observă postări nepotrivite la Forum, la comentariile făcute la articole şi in orice altă secţiune a site-ului, pentru a se face verificări şi a se lua măsuri imediate.

Ciprian Sufitchi N2YO
Radioamator.ro, 23 august 2020
(Text preluat de pe Radioamator.ro cu permisiunea autorului)

*   *   *

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved