13 August 2010

Noul sait al revistei CQ VHF

Continuând reînnoirea saiturilor sale compania CQ Communications, Inc. a anunţat lansarea unui sait nou şi mai uşor navigabil al revistei CQ VHF.
La fel ca şi în cazul saitului recent înnoit al revistelor  WorldRadio Online  şi  Popular Communications, noul sait al CQ VHF se remarcă printr-un aspect mai îngrijit şi o interfaţă cu ajutorul căreia vizitatorul poate găsi mai uşor paginile pe care le caută.



Actualizarea saitului CQ VHF coincide cu publicarea unor materiale remarcabile în ediţia de vară 2010, prezentate pe sait prin mostre de pagini în mărime completă, pentru a permite cititorilor să vadă cum arată revista tipărită. Se pot consulta prin intermediul saitului şi numere anterioare ale revistei, până îndărăt în 2006, cu o accesare mai uşoară decât în trecut.
Una dintre rubricile noi este «Current Events» (Evenimente actuale), care oferă cititorilor accesul la informaţii despre evenimente şi activităţi care urmează să aibă loc, în măsura în care acestea pot fi actuale într-o publicaţie trimestrială.
Saitul conţine şi linkuri către pagini de internet ale unor cluburi sau către saituri de referinţă în domeniul radioului, informaţii de contact pentru editori şi autori de rubrici, linkuri directe către saiturile firmelor prezente cu reclame în revistă, precum şi către alte publicaţii editate de CQ Communications. În plus, un link către pagina Facebook a revistei înlesneşte cititorilor exprimarea unor opinii şi intrarea în legătură cu alţi pasionaţi.
CQ VHF este o revistă trimestrială dedicată «radioamatorismului peste 50 de MHz». Publicată pentru prima dată în 1996, revista combină articole destinate începătorilor cu materiale istorice şi tehnice deosebit de apreciate de operatorii mai experimentaţi în domeniul VHF.
Noul sait al CQ VHF poate fi accesat la http://www.cq-vhf.com.

(Traducere şi prezentare de YO4PX. Sursă: Southgate AR News, coperta şi sigla de pe saitul CQ VHF)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved