08 September 2013

Lagunaria DX Group
Comunicat de presă
În cursul expoziţiei Ham Radio de la Friedrichshafen a fost anunţată oficial înfiinţarea noului Lagunaria DX Group (LDXG). L-au fondat mai mulţi operatori în 2007 în vreme ce realizau DXpediţia VK9DNX pe insula Norfolk. Grupul a fost activ şi ca VK9DWX în 2008 de pe insula Willis şi ca ZL8X în 2010 de pe insula Kermadec, membrii săi jucând de asemenea un rol tehnic şi operaţional determinant în operaţiunea expediţiei Cordell TX5K de pe insula Clipperton din primăvara anului 2013.





Nu stă în intenţia grupului sprijinirea financiară a altor activităţi DX, ci mai degrabă realizarea propriilor sale DXpediţii, laolaltă cu promovarea înţelegerii internaţionale, împărtăşirea de idei tehnice şi utilizarea unor standarde operaţionale la cel mai înalt nivel.
Membrii grupului ((DJ5IW, DJ7EO, DJ9RR, DL1MGB, DL3DXX, DL5CW, DL5LYM, DL6FBL, DL8OH, DL8WPX and SP5XVY) sunt cunoscuţi nu numai ca participanţi la o mulţime de DXpediţii din trecut, dar ei lucrează şi ca pasionaţi competitori în cadrul Bavarian Contest Club (BCC).
După mai multe discuţii care au avut loc în Friedrichshafen grupul a şi început creionarea planurilor pentru activarea unei entităţi rare, care să ofere multora câte o ţară nouă DXCC. În curând vor fi făcute publice mai multe informaţii despre această activitate.
Vizitaţi saitul grupului care se găseşte la această adresă şi care alături de prezentarea membrilor grupului conţine şi o superbă colecţie de fotografii din expediţiile anterioare pe insulele Clipperton, Kermadec, Willis şi Norfolk.

*   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved