20 March 2010

Radioamatorismul la TV în Noua Zeelandă
Mainland Television operează mai multe canale TV în diferite regiuni ale Noii Zeelande şi a realizat un material publicitar în beneficiul Nelson Amateur Radio Club, cu scopul de a trezi interesul publicului pentru radioamatorism prin participarea la o întrunire «open night»  organizată de club.

Materialul a fost difuzat zilnic pe trei canale de televiziune şi promovează radioamatorismul în general, clubul local şi New Zealand Association of Radio Transmitters (NZART, asociaţia naţională a amatorilor din Noua Zeelandă). Toate cheltuielile au fost suportate de staţia de televiziune. Filmuleţul de aproape 2 minute poate fi văzut aici: http://www.7media.net/downloads/adverts/
Ham_radio_Ad.wmv  (El poate fi considerat un exemplu al felului în care radioamatorismul trebuie prezentat publicului larg. O fotografie face cât 1000  de cuvinte, un film bine făcut valorează 10000 de cuvinte. Pentru a vedea filmul trebuie să aveţi instalat Windows Media Player. Acesta poate fi descărcat de aici. - nota mea, YO4PX)

Spotul publicitar este disponibil gratuit pentru oricare club sau grup de radioamatori, cu condiţia să nu fie comercializat către terţe părţi.
Gary, ZL3SV

 Regulamentele diplomelor eliberate de NZART pot fi consultate aici.
(Surse: QRZ.com, saitul NZART)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved