26 September 2010

Declaraţia Comitetului de diplome al ARRL
În data de 23 septembrie 2010 ARRL Awards Committee a dat publicităţii o declaraţie referitor la disoluţia Antilelor olandeze:
«Pentru a clarifica procedura administrativă privind schimbările prevăzute ale statutului celor două entităţi DXCC existente ale Antilelor olandeze Comitetul de diplome al ARRL a decis că din data de 10 octombrie 2010 de la 04.00 UTC (orele 12.00 .a.m. în insule) cele două entităţi DXCC ale Antilelor olandeze vor fi eliminate (deleted) de pe lista entităţilor active. (Este vorba de PJ2/PJ4 insulele Leewards şi PJ5/PJ6/PJ7 insulele Windwards - nota mea, YO4PX). 


Cu începere din aceeaşi dată şi de la aceeaşi oră operaţiunile din insulele Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Saba şi St.Eustatius vor conta pentru un număr de noi entităţi, care urmează a fi stabilit în conformitate cu criteriile Listei DXCC, a Entităţilor politice şi a Regulii 1 şi/sau 2 a Separaţiei geografice. În momentul în care Comitetul de diplome va decide care dintre cele două reguli este aplicabilă va anunţa hotărârea sa finală.

Biroul DXCC nu va accepta confirmări pentru aceste noi entităţi înainte de 1 ianuarie 2011.»
(Traducere şi prezentare de YO4PX. Sursă: saitul ARRL)

Alte articole pe această temă:

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved