11 April 2010

UN  ZÂMBET  ÎN  ETER  (14)
UMOR AMERICAN
Într-o zi un florar a venit la frizerie să se tundă. După ce a fost tuns a întrebat cât datorează, iar frizerul i-a spus: «Nu pot să accept bani de la dumneavoastră, săptămâna asta lucrez pentru comunitate.» Florarul a mulţumit şi a plecat. În dimineaţa următoare, când a venit să-şi deschidă prăvălia frizerul a găsit la uşă un bilet pe care scria «mulţumesc» şi un buchet de trandafiri.

Mai târziu a venit un poliţist să se tundă, iar când a încercat să plătească tunsoarea frizerul i-a spus: «Nu pot să accept bani de la dumneavoastră, săptămâna asta lucrez pentru comunitate.» Poliţistul i-a mulţumit şi a plecat. În dimineaţa următoare, când a venit să-şi deschidă prăvălia frizerul a găsit la uşă un bilet pe care scria «mulţumesc» şi un carton de prăjituri.
A venit şi un congresman să se tundă şi când a vrut să plătească frizerul i-a spus: «Nu pot să accept bani de la dumneavoastră, săptămâna asta lucrez pentru comunitate.» Congresmanul i-a mulţumit şi a plecat. În dimineaţa următoare, când a venit să-şi deschidă prăvălia frizerul a găsit la uşă doisprezece congresmani, aşteptând să se tundă pe gratis. Iată, prieteni, asta e diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării noastre şi politicienii care o conduc. (Tks AA0MZ) 


COMUNICAT
S-a anunţat astăzi că renumita companie Kellogg's şi Comisia Federală de Comunicaţii FCC au semnat o convenţie privind eliberarea autorizaţiilor de radioamator pe cutii de chipsuri special înscripţionate în acest scop. Prin această iniţiativă fără precedent FCC speră că măsura nu va prejudicia radioamatorismul, ci va permite persoanelor individuale să obţină autorizaţii de radioamator fără să fie nevoite să demonstreze dobândirea unor cunoştinţe, cu excepţia abilităţii de a folosi un foarfece pentru a-şi decupa documentul dorit de pe cutia cu chipsuri.

Încă n-am stat de vorbă cu medicul, dar se pare că starea e destul de gravă...

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved