25 April 2010

UN ZÂMBET Î ETE (16)
Incredibil .... dar adevărat
În revista "Academia Caţavencu" a fost prezentă ani de zile o rubrică intitulată "Aberaţia de libertate". În acelaşi spirit au fost colecţionate şi anunţurile de mai jos, publicate în ziarele americane, primite de la Jim, AA0MZ. (tks)





50% reducere sau jumătate de preţ, oricare ar fi suma mai mică.










Întrebarea zilei: Ce este un milionar?
Răspuns: Un milionar este o persoană care are un milion de dolari, ne-a explicat Jerry Beto, manager de filială şi senior vicepreşedinte de investiţii al AG Edwards & Sons.




Orele 17.00 - Poliţia a fost chemată în Market Square în urma unei sesizări privind "o monedă suspectă". Agentul de poliţie care a investigat sesizarea a raportat că a fost vorba de o monedă de 25 de cenţi.




Un vehicul al armatei australiene în valoare de 74000 de dolari a fost dat lipsă după ce a fost vopsit în culori de camuflaj. Poliţia a solicitat ajutorul publicului pentru a-l găsi. 







Peştele are nevoie de apă, a comunicat Biroul Federal de Investigaţii (FBI). 








Orele 14.58 - Centrul şcolar de pe strada Hanson a sesizat poliţia cu privire la un bărbat de peste drum care stă la fereastră ore întregi şi urmăreşte ceea ce se întâmplă în şcoală, fapt care îi îngrijorează pe părinţii elevilor. Poliţia l-a identificat pe bărbat ca fiind imaginea pe carton a lui Arnold Schwarzenegger.




                                                           

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved